Öppet hus 16 – 17 Mars

Kom och besök oss på konstskolan!

Nu kan du se hur det är att gå på konstskolan. Träffa våra lärare och fantastiska studenter. Du kanske undrar vad skolans 2-åriga konstutbildning erbjuder för möjligheter att utveckla sig  konstnärligt? Eller hur man ansöker till skolan? Eller vad en konstskola är?

Vi är här och berättar, svarar på dina frågor och visar dig runt!

Fre 16 mars kl. 12-18
Lör 17 mars kl. 12-16

Västerås konstskola skapar fantastiska möjligheter för sina studenter och har bra verkstäder och ateljéer i Måleri, Skulptur, Keramik och Grafik. Varje student har dessutom en egen arbetsplats.

Flera av våra studenter söker sig vidare inom det konstnärliga området. Vi har de senaste åren studenter från Västerås konstskola som nu går (eller precis avslutat) sina studier på Kungliga Konsthögskolan, Akademi Valand, Konstfack, Mdh – Informativ Illustration , HDK – Högskolan för Design och Konsthantverk och även utomlands på UCA -University for the Creative Arts i Storbritannien.